Massage

Massage

Din kropp är något du har med dig hela livet så den är värd lite omtanke. Våra massagebehandlingar gör musklerna mjukare och mer elastiska, ökar blodcirkulationen och ger en skön avslappnande känsla.

Klassisk massage

Helkroppsmassage  60 min 820 kr
Ryggmassage  30 min 450 kr

Aromamassage

90 min 1140 kr

Mjuk helkroppsmassage med eteriska oljor inklusive ansikts- och hårbottenmassage.

Hot stone massage

30 min 535 kr
60 min 965 kr

Hot stone massage är en lugn och skön behandling där man använder varma lavastenar och aromaoljor. Kombinationen av varma stenar och massage ger en djupare muskelavslappning än vanlig massage. Hot stone massage ökar blod- och lymfcirkulationen, utrensning av slaggprodukter tilltar, smärta och stelhet lindras, spänningar och stress minskar.

Denna holistiska behandling har en lugnande och stressreducerande effekt samtidigt som den ger ny kraft och energi.

Nannic NBE 3000 Lymfterapi

30 min 595 kr
60 min 1195 kr

Denna lymfterapi är unik och rogivande för kropp och själ. Behandlingen sänker stresshormonet kortisol upp till 40% och ökar lugn-och-ro hormonet oxytocin med lika mycket. Lymfmassage ökar blod- och lymfflödet vilket hjälper kroppen att bli av med slaggprodukter och överskottsvätska.

Trötta och spända muskler slappnar av, övervikt och svullnad reduceras, stram bindväv mjukas upp, smärta som orsakas av tröghet i lymfsystemet lindras. Ger lugn och fokus, förbättrar sömn och matsmältning samt stärker immunförsvaret.

NBE 3000 innebär att man placerar ut värmeplattor och kontaktplattor på kroppen. Ofta utförs massage med varma handenheter och/eller manuellt.
Alla behandlingar är individuellt anpassade.

En perfekt helhetsbehandling!